VERANTWOORD SPORTEN

Aangezien de corona maatregelen weer op scherp staan, hier nog even een bericht vanuit het bestuur.⚽️🦠Hou je aan de algemene hygieneregels. Was vaak je handen met water en 🧼 . Desinfecteer bij OZC je handen bij aankomst en vertrek. ⚽️🦠Kom zoveel mogelijk omgekleed en douche zoveel mogelijk thuis. ⚽️🦠Houd je aan de aangegeven looprichtingen. ⚽️🦠Neem een paraplu ☔️ mee tegen regen, schuilen in de kantine kan vanwege 1,5 m veelal niet.⚽️🦠

Wij willen voorkomen dat er binnen onze vereniging besmettingen zullen ontstaan en omdat een auto-rit mogelijk het grootste risicomoment tot overdracht is, geven wij als bestuur het dringende advies de richtlijnen te volgen. Iedereen van 13 jaar en ouder, die niet tot hetzelfde huishouden behoort en wel bij elkaar in de auto stapt, wordt dringend geadviseerd een mondkapje te dragen in de auto naar een uitwedstrijd. Het is de bedoeling dat ouders en spelers zelf zorgen dat zij een mondkapje bij zich hebben. Door het dragen van mondkapjes hopen wij elkaar, en vooral ook alle ouders die voor ons rijden naar de wedstrijden, te beschermen.

Op deze manier hopen wij het corona-virus 🦠buiten de club te houden en zo er met z’n allen een mooi veldseizoen van te maken!Veel succes morgen!

Het bestuur

Meer nieuws:


#OmArmRotterdam
Langs de Lijn 2
Dankwoord Familie Kerkum
Henk Kerkum
LDL 1 seizoen 2021-2022
Opening nieuwe velden 4 september
Oefenwedstrijden
Nieuwe velden
ALV 1 juli 20:00 uur
LDL April 2021