Bron- en Contact onderzoek

Beste leden en gasten,

Vanaf 10 augustus is het verplicht gesteld om, als sportkantine, een Bron- en Contactonderzoek aan te bieden. Hieronder een uitleg wat het Bron- en contactonderzoek is.

Bron- en contactonderzoek
Wanneer iemand besmet is met het coronavirus voert de GGD binnen 24 uur bron- en contactonderzoek uit volgens de landelijke richtlijnen van het RIVM.

Bronopsporing: Een medewerker van het team infectieziektebestrijding onderzoekt hoe het coronavirus is opgelopen. Daarbij wordt nagegaan of andere personen mogelijk op dezelfde manier zijn besmet.

Contactonderzoek: Bij het contactonderzoek wordt in kaart gebracht met welke mensen de besmette persoon contact heeft gehad. Dat betreft twee dagen voorafgaand aan de klachten, maar vooral op het moment dat hij/zij klachten had. De contacten worden onderscheiden in drie categorie├źn: huisgenoten, nauwe contacten en overige contacten.

AVG.
Iedere bezoeker vult een formulier in met zijn gegevens en deponeert deze in een afgesloten doos.
Met het invullen geeft u toestemming om contactgegevens te verstrekken welke uitsluitend doel heeft indien er een verzoek van de GGD wordt gedaan voor het bron- en contactonderzoek.
De doos wordt elke dag leeggemaakt en de formulieren worden in een verzegelde envelop in een afgesloten ruimte voor een periode van 14 dagen bewaard. Na de periode van 14 dagen worden de enveloppen vernietigd.

Het bestuur.

Meer nieuws:


#OmArmRotterdam
Langs de Lijn 2
Dankwoord Familie Kerkum
Henk Kerkum
LDL 1 seizoen 2021-2022
Opening nieuwe velden 4 september
Oefenwedstrijden
Nieuwe velden
ALV 1 juli 20:00 uur
LDL April 2021